Tillbehör och ben som kompletterar sovrummet

Med en snygg gavel, som ger helhetskänsla och dessutom skyddar väggen, tillsammans med andra praktiska tillbehör skapar du en sammanhållen och elegant känsla i ditt sovrum. Med ben i rätt höjd och material får du sedan sängen att på ett elegant sätt, med rätt proportioner, smälta in i sin omgivning.

Den smarta, matchande sänglådan rymmer oanade volymer och är dessutom bekväm att sitta på vid kvälls- eller morgonbestyren. Och vår praktiska multificka har blivit ett uppskattat tillbehör som nästan utan att synas gör att du kan ha småsaker nära till hands. Den mönsterskyddade fickan har en laminerad baksida vilket gör att den sitter stadigt utan att behöva fästas i själva sängen.

Tillbehör till Start & Original

Sängmodellerna Hilding Start och Hilding Original kan du komplettera med en snygg svängd gavel i samma tyg som sängen. Gavlar som är både praktiska och snygga finns att få i alla bredder mellan 90 och 180 cm.

Svängd gavel

Klassisk slät gavel.
Avtagbar och tvättbar klädsel 40 °C.

Höjd: 115 cm (Kan höjas med gavelben vid behov)
Storlek: 90-180 cm
Färger: Ljus gråsten, Mörk flinta,

Tillbehör till Hilding Family och Family Plus

Modellerna Hilding Family och Hilding Family Plus kan du komplettera med tre olika gavelmodeller och med en snygg och praktisk sänglåda. Allt i samma tyg som sängarna.

Svängd gavel

Klassisk slät gavel.
Avtagbar och tvättbar klädsel 40 °C.

Höjd: 115 cm (Kan höjas med gavelben vid behov)
Storlek: 90-210 cm
Färger: Kalk, Valnöt, Dimma, Grafit och Sand

Svängd Profil gavel

Svängd Profil Gavel är en gavel i modern design med lodrätt sömnad. Kan fås i samma tyger som sängarna. Tyget kan tas av och tvättas i 40 °C.

Höjd: 115 cm (Kan höjas med gavelben vid behov)
Storlek: 160-210 cm
Färger: Kalk, Valnöt, Dimma, Grafit och Sand

Knappad gavel

Knappad gavel ger ett elegant och ombonat uttryck. En vacker gavel som är klädd i samma fina tyg som sängen. Den finns att få i bredd 140-210 cm. Kan skumtvättas.

Höjd: 125 cm (Kan höjas med gavelben vid behov)
Storlek: 140-210 cm
Färger: Kalk, Sand, Valnöt, Dimma och Grafit

Ram Tegel gavel

Höjd: 132 cm (Kan höjas med gavelben vid behov)
Storlek: 140-210 cm
Färger: Kalk, Sand, Valnöt, Dimma och Grafit

Multificka 2-fack

Multifickan är en smart och praktisk lösning som gör livet lite bekvämare. I den tvådelade fickan har du till exempel plats för bok, glasögon och fjärrkontroll – saker du vill ha bekvämt tillgängliga vid sängen. Multifickan kan fås i samma tyg och färger som sängen och den är tvättbar i 40 °C.

Mått: 35 cm bred
Färger: Kalk , Sand, Valnöt, Dimma och Grafit.

Sänglåda

En sänglåda i samma tyg och färg som sängen gör sovrummet komplett. I den rymliga sänglådan får du plats med saker som du inte vill ha framme men som ska vara lätt tillgängliga. Den är också praktisk att sitta på vid av- eller påklädning. Det tåliga tyget kan skumtvättas.

Färger: Kalk, Sand, Valnöt, Dimma och Grafit
Mått: 120 x 47 x 47 cm

Sängben med stilren design

Vackra ben eller vinkelben i olika stilar och material skapar en personlig touch på din säng. Valet av sängben är helt en fråga om smak och stil. Benen påverkar sängens uttryck och naturligtvis dess höjd. Grundregeln är att ramsängar har högre ben – för kontinental och ställbara sängar passar det oftast bäst med lägre ben.

Vinkelben

Dessa ben anses vara det mest eleganta valet till kontinentalsängen. De förstärker sängens kubiska form och uttryck på ett naturligt sätt.

Träben – ek eller målade

Välj ben som harmonierar med golvet, sängfärgen eller övrig inredning. I ek, vit eller svart finns de i flera olika former och höjder.

Metallben

Metallben har en tidlös och samtidigt modern attityd. Välj en form och design som uttrycker just din stil. Med metalliska färger i koppar, svart, högblankt och borstat är det enkelt att förstärka sängens stil.

Träben Välj ben som harmonierar med golvet, sängfärgen eller övrig inredning. Träben finns i oljad och vitlaserad ek eller målade i vitt eller svart. Form och höjd varierar för att kunna matcha säng och sovrum på bästa sätt Metallben Metallben har en tidlös, modern attityd och finns i flera former, material och behandlingar. Välj ett ben med design som uttrycker din stil och passar i just ditt sovrum. Vinkelben Sängben till kontinentalsängar är normalt lite lägre än andra sängben. De levereras i ett komplett paket anpassat för din säng.