Fräscha sängar som rymmer hela livet

I vårt breda sortiment av resårsängar kan du finna den säng som bäst passar för dina behov. Vi har såväl exklusiva sängar som enklare. Vi har sängar som både är snygga och praktiska. Kort eller lång – för en eller två – vi har sängar för det med. Våra sängar har vi sedan gjort med olika komfort och känsla för att du ska kunna hitta den som är perfekt för dig för vi vet att vad man uppskattar skiljer sig från person till person. Oavsett är våra sängar alltid byggda med vår MLB-konstruktion som ger optimerad sovkomfort oavsett modell.

Vi erbjuder fyra modellserier från den mest exklusiva Family Plus med ett komplett utbud i toppklass till instegsmodellen Start som redan från början är en riktigt bra säng. Däremellan finns de två storsäljande mellannivåerna Family och Original.
Våra sängar är byggda med omtanke om dig. Alla är märkta med Svanen och de flesta av våra ramsängar är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet, något som är unikt för Hilding. I den senaste generationen sängar har vi också fokuserat mycket på hygien och ventilation som aldrig varit bättre. Många av våra sängar har avtagbar och tvättbar klädsel vilket gör det enklare att bevara sängen fräsch länge.

Ramsängar

Ett av marknadens bredaste utbud. Med ramsängen får du alltid mycket säng för pengarna och väljer du en Hilding får du på alla utom Hilding Start tryggheten av att ha valt en säng som är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

Läs mer


Kontinentalsängar

Med en kontinentalsäng får du utöver oöverträffad komfort också en möbel som pryder sin plats i sovrummet. Väljer du en Hilding kan du också få en säng som till utseende ser ut som en vanlig kontinental men som också döljer smart förvaring.

Läs mer


Ställbara sängar

Den ställbara sängens fördelar är uppenbara och med dess flexibilitet är användningsområdet stort såväl dag som natt. Med en Hilding får du den ställbara sängens bekvämlighet utan att behöva göra avkall på varken sovkomfort eller design.

Läs mer