<h2>Våra ramsängar är godkända av <br>astma och allergiförbundet</h2>

Våra ramsängar är godkända av
astma och allergiförbundet

Ramsäng - En klassisk, prisvärd sängmodell

Vill du ha en ramsäng från Hilding finns det mycket att välja på. Modeller, storlekar, tyg, färger och fastheter – valen är många för att du ska kunna hitta vad som är rätt just för dig. Du får en välkonstruerad säng byggd med vår egna MLB-konstruktion och sängarnas komfort bygger alltid på ett pocketssystem för optimal avlastning. Samtidigt kan du känna att du gör ett bra val för miljön då samtliga sängar är FSC®-märkta, märkta med Svanen och om inte det räcker så kan du känna dig trygg i att alla sängarna utom Start är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet.

Start

En riktigt bra och praktisk kontinentalsäng med såväl stabilitet som följsamhet.

Läs mer

Original Junior

Även små barn har rätt till en riktig säng. Hilding Original Junior är en fullvuxen säng i alla bemärkelser… Förutom dess storlek!

Läs mer

Original

Med egenskaper för bästa hygien och ventilation tillsammans med en klassisk känsla ger Hilding Original en trygg och stabil sovkomfort som känns igen.

Läs mer

Family

Ett samspel mellan ett kroppsanpassat pocketsystem, ventilerad sovkomfort, praktiska hygienegenskaper och ett elegant yttre som överträffar det mesta

Läs mer

Family Plus

Med ett extra stort komfortdjup och byggd med de bästa av material är detta en exklusiv säng som kan mäta sig med marknadens bästa.

Läs mer