Våra sängar

Alla våra sängar är märkta med:

SvanenmärktRekommenderad av Astma och allergiförbundet Certifierad av FSC Tvättbart tyg 25 års garanti
Family Plus - Vår mest exklusiva säng med allt du kan önska inom kvalitet, komfort och design. Ger perfekt avlastning för hela kroppen.
Family - Har allt som behövs för att skapa en trygg sovmiljö för hela familjen, med avtagbar och tvättbar klädsel.
Original Plus - En modern kvalitetssäng med optimal sovmiljö och bekväm sovkomfort. Avtagbar och tvättbar klädsel.
Original - Vår enklaste sängmodell, med bra komfort, klassisk design och hög kvalitet som håller för hela familjen.

Family Plus

Vår Family Plus säng är något utöver det vanliga. Byggd med extra omsorg och de bästa materialen, har den allt familjen kan önska sig av en exklusiv säng, inklusive avtagbar och tvättbar klädsel. Sängmodellen erbjuder bland annat ett dynamiskt 18 cm högt aktivt pocketsystem som ger kroppen perfekt avlastning över hela sängens yta. Genom att kombinera komfort och design sätter den sin egen prägel på sovrummet och kan mäta sig med marknadens bästa. 

Family Plus Ramsäng

Family Plus Kontinentalsäng

Family Plus Ställbar Säng

Family

Hilding Family har allt som behövs för att skapa en trygg sängmiljö för hela familjen. Med nytt 5-zon pocketsystem med extra följsamt axelparti tillsammans med den avtagbara och tvättbara klädseln gör det enkelt att ha en ren och fräsch sängmiljö. Hilding Family är, förutom praktisk och vacker att se på, även sängmodellen med bredast sortiment. 

Family ramsäng

Family kontinentalsäng

Family ställbar säng

Original Plus

Original Plus är en modern kvalitetssäng som uppfyller familjens behov för en trygg och bekväm sovkomfort. De två främsta skälen är de genomtänkta materialvalen och den moderna konstruktionen som gör att klädslarna är både avtagbara och tvättbara. Allt för att ge förutsättningarna för en optimal sovmiljö för både stora och små. Original Plus har ett 3-zon pocketsystem med extra support under höften och ett mjukare axelparti. Detta gör att den anpassar sig perfekt efter din kropp och ger den klassiska komfort som gjort Hildings sängar så populära på marknaden.

Original Plus ramsäng

Original Plus Kontinentalsäng

Original

Original är en populär säng, med bra komfort och hög kvalitet. Väljer du en Original får du skön komfort och klassisk design med avtagbar och tvättbar klädsel – en svenskbyggd kvalitetssäng som håller för daglig användning av hela familjen under många år.

Original ramsäng

Original kontinentalsäng

Sätt din personliga prägel på sovrummet

Stilren och hållbar sängklädsel

Våra märkningar

Svanen - MiljömärktRekommenderad av Astma och allergiförbundetFSC - C120449Tvättbart tygGaranti - 25 år. Ram och resårbotten

För människan. För naturen. För livet.

Våra sängar produceras i Sverige och är Svanen-märkta, med bland annat ECOtyg som tillverkas helt utan vatten och PFC-kemikalier, och sängstommar av FSC®-trä från hållbart skogsbruk. Vi är dessutom den enda tillverkaren på marknaden vars hela sängsortiment rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Vi ser till att ligga steget före så att du kan sova riktigt gott, med gott samvete.

Hitta butik

Du hittar våra sängar och tillbehör i ett stort antal butiker runt om i Sverige.