I hjärtat av familjelivet

Sedan 1939 har vi byggt och utvecklat våra sängar enligt svenska hantverkstraditioner och med hög kvalitet. Men att upprätthålla traditioner innebär också att tänka långsiktigt och värna om både människan och naturen. Därför ställer vi extra höga krav när det gäller hållbarhet, komfort och hygien. Det gynnar miljön – och ger dig och din familj en riktigt skön och trygg sömn.

Alla Hildings sängar produceras i Sverige av noggrant utvalda och testade material. Våra sängstommar tillverkas av FSC®-märkt trä från miljöanpassat och ekonomiskt skogsbruk.

Klädseln är avtagbar och tvättbar av hållbara tyger som tillverkas helt utan användning av vatten och PFC-kemikalier. Det gör oss till den enda sängtillverkaren på marknaden vars hela sängsortiment är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Vi erbjuder också lång garantitid, så att du kan njuta av din säng så länge som möjligt och sova riktigt gott, med gott samvete.

Våra sängar

Ramsängar

Med en ramsäng får du en prisvärd säng i bra kvalitet. Sängen har ett pocketsystem som ger optimal avlastning för riktigt god sömn.

Kontinentalsängar

En vacker och elegant säng för dig som vill satsa på din sömn och ditt sovrum. Med samverkande resårsystem får du en fantastisk sovkomfort.

Ställbara sängar

En flexibel säng med många praktiska funktioner, där du inte behöver ge avkall på komfort, design eller kvalitet.

För människan. För naturen. För livet.

Våra sängar ska vara hållbara även för kommande generationer. Därför lägger 
vi extra stor omsorg sett till kvalitet, materialval och produktionssätt.