Par läser i Family plus kontinentalsäng med vägghängd gavel trä natur med sängbordspanel

Fler som gör mer

Som sängtillverkare vill vi göra ett positivt avtryck i en tid av stora utmaningar. För att nå dit har vi inlett samarbeten med organisationer som delar våra värderingar. Så att vi blir fler som kan göra mer för människor och miljö. En skön tanke att ta med dig vid köpet av en Hilding.

Sveriges stadsmissioner

Stadsmissionen hjälper människor som lever i utsatthet. Det kan bland annat vara genom att erbjuda akut hjälp, mat och en trygg plats att sova. Hilding är Nationell Företagspartner till Stadsmissionen och bidrar med sängar och andra produkter till deras boenden.

Medveten Konsumtion

Medveten Konsumtion är en förening vars främsta syfte är att skapa medvetna konsumenter genom att ge människor kunskap om vad som krävs för en hållbar tillväxt. Som företagsmedlem är Hilding med och bidrar i övergången till en smartare värld, präglad av hållbara och cirkulära vanor.

Naturskyddsföreningen

Vi är stolt stödföretag till Naturskyddsföreningen – Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sedan 1909 står upp för naturen. Naturskyddsföreningen sprider kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt.