Våra samarbetspartners

Våra hjärtefrågor

På Hilding värnar vi om både människa och miljö. Men för oss handlar det om mer än att ta fram hållbara och miljövänliga produkter. Därför samarbetar vi med olika organisationer som, liksom vi, vill skapa en bättre värld att bo och leva i – där utsatta får hjälp och där vi tar hand om vår natur. Genom att köpa en säng från Hilding bidrar du också till deras viktiga arbete. Tack för din omtanke!

Sveriges stadsmissioner

Stadsmissionen hjälper människor som lever i utsatthet. Det kan bland annat vara genom att erbjuda akut hjälp, mat och en trygg plats att sova. Hilding är Nationell Företagspartner till Stadsmissionen och bidrar med sängar och andra produkter till deras boenden.

Medveten konsumtion

Medveten Konsumtion är en förening vars främsta syfte är att skapa medvetna konsumenter genom att ge människor kunskap om vad som krävs för en hållbar tillväxt. Som företagsmedlem är Hilding med och bidrar i övergången till en smartare värld, präglad av hållbara och cirkulära vanor.

För människan. För naturen. För livet.

Våra sängar ska vara hållbara även för kommande generationer. Därför lägger 
vi extra stor omsorg sett till kvalitet, materialval och produktionssätt. 

Våra sängar

Ramsängar

Med en ramsäng får du en prisvärd säng i bra kvalitet. Sängen har ett pocketsystem som ger optimal avlastning för riktigt god sömn.

Kontinentalsängar

En vacker och elegant säng för dig som vill satsa på din sömn och ditt sovrum. Med samverkande resårsystem får du en fantastisk sovkomfort.

Ställbara sängar

En flexibel säng med många praktiska funktioner, där du inte behöver ge avkall på komfort, design eller kvalitet.