Family Plus Ställbar säng

Family Plus Ställbar säng

Med en Family Plus får ni en modern och elegant ställbar säng med högsta tänkbara komfort och de bästa lösningarna. En multiledad konstruktion ger optimal följsamhet längs kroppen, oavsett sängens position.

Att detta är vår mest exklusiva ställbar säng märker du när du lägger dig i den och känner hur det unika aktiva pocketsystemet närmast ger dig känslan av att sväva. Med en enkel knapptryckning på den intuitiva handkontrollen styr du den tysta och avancerade motorn och ställer enkelt sängen i önskad position. Alla delar av sängen kan regleras separat och i upphöjt läge får även nacken ett bekvämt stöd. Family Plus är en säng som är värd att uppleva.

Multificka ingår när man köper en ställbar säng från Hilding. Multifickan är en smart och praktisk lösning som gör livet lite bekvämare.

Vår Family Plus säng är något utöver det vanliga. Byggd med extra omsorg och de bästa materialen, har den allt familjen kan önska sig av en exklusiv säng, inklusive avtagbar och tvättbar klädsel. Sängmodellen erbjuder bland annat ett dynamiskt 18 cm högt aktivt pocketsystem som ger kroppen perfekt avlastning över hela sängens yta. Genom att kombinera komfort och design sätter den sin egen prägel på sovrummet och kan mäta sig med marknadens bästa.

Mer information

Rekommenderad av Astma och allergiförbundet
FSC - C120449

Klicka på respektive märkning för att läsa mer.

Storlek

Bredd Längd
80 cm 200 cm
120 cm 200 cm
90 cm 200/210 cm
105 cm 200/210 cm

Komfort

Mjuk
Medium
Fast
Extra Fast

Teknisk specifikation

Stoppning / Polyeter 28 mm
Resår / Aktiv pocket 18cm
Understoppning / Polyeter 28 mm
Botten / Multiledad bottenplatta.
Ram / Träram av gran 16cm
Chassi / Vip 20 inkl. nackstag

Färger

Eco Brungrå

Eco Beige

Eco Mörkgrå

Eco Blå

Eco Grå

Välj ben för en unik känsla

Tillbehör

Förhöj din sängupplevelse med våra stilrena och praktiska tillbehör. Självklart i samma höga kvalitet som våra sängar.

Gavlar

Sätt din personliga prägel på sovrummet genom en vacker gavel. Vi erbjuder sex typer av gavlar i olika färger, så att du enkelt kan hitta din favorit.

Hitta butik

Du hittar våra sängar och tillbehör i ett stort antal butiker runt om i Sverige.